Campionatul european de fotbal -

Campionatul European De Fotbal


Click pe numele țării din meniul din stânga și selectați competiția dorită (rezultate din campionat, cupa națională sau alte competiții)..Citește totul despre reprogramarea meciurilor pe fondul pandemiei de coronavirus, află care sunt grupele de calificare la CE 2021, vezi programul meciurilor, rezultatele și clasamentul Programul Campionatului European de fotbal, care are loc între 12 iunie și 12 iulie 2020, a fost stabilit după tragerea la sorţi a grupelor care a avut loc sâmbătă, 30 noiembrie 2019, la Bucureşti. Competiția este campionatul bienal internațional de fotbal pentru tineret organizat de UEFA pentru echipele naționale masculine sub 21 de ani din Europa Campionatul European - Rezultate, meciuri, program, etape, statistici, golgheteri, cote pariuri, cartonase rosii, cartonase galbene, clasamente. Pe lângă scorurile din Campionatul European U21 2021 mai puteți găsi la FlashScore.ro încă 1000+ competiții de Fotbal din peste 90 de țări din întreaga lume. Deoarece în 2020 se aniversează 60 de ani de la înființarea turneului, competiția trebuia să fie table online desfășurată inițial în 12 orașe ale Europei între 12 iunie și 12 iulie 2020, dar a fost amânată pentru perioada 11 iunie - 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus COVID-19 Campionatul European de Fotbal 2021 Under-21 (cunoscut și sub numele de UEFA Under-21 Euro 2021) este cea de-a 23-a ediție a Campionatului European de Fotbal Under-21 (ediția a 26-a, dacă este inclusă și era Under-23). Campionatul European de Fotbal 1996, sau uzual Euro 1996, a fost a 10-a ediție a Campionatului European de Fotbal, un turneu de fotbal destinat națiunilor europene campionatul european de fotbal desfășurat din patru în patru ani. Orele de incepere a partidelor de fotbal sunt prezentate in functie de ora setata pe calculatorul dumneavoastră Pe Digi Sport găsești toate informațiile despre Campionatul European de Fotbal 2021.


Turneul, găzduit de Anglia, a început pe 8 iunie 1996 și s-a încheiat cu finala de pe stadionul Wembley din Londra, pe 30 iunie 1996, în urma căreia Germania a câștigat al treilea campionatul european de fotbal său. UEFA.com is the official site of UEFA, the Union of European Football Associations, and the governing body of football in Europe. Dacă se va califica la EURO 2020, România va întâlni la Bucureşti Austria în 14 iunie şi Ucraina în 18 iunie Campionatul European de Fotbal 2016 sau EURO 2016, a fost cea de-a 15 ediție a Campionatului European de fotbal masculin organizat de UEFA.A avut loc în Franța, și s-a desfășurat între 10 iunie și 10 iulie 2016. Spania gaminator 777 sloturi gratis: jocuri ca la aparate este câștigătoarea precedentelor două ediții, dar ibericii au fost eliminați în optimi de Italia Pentru prima oară, Campionatul European s-a disputat între 24. Campionatul European de Fotbal (Euro sau CE) este un turneu care se desfășoară o dată la patru ani între echipele naționale de fotbal ale statelor membre UEFA Dreptul de organizare a Campionatului European de Fotbal este acordat la fiecare ediție altei națiuni, care este aleasă de UEFA după o competiție între mai multe țări UEFA Euro 2020 va fi a 16-a ediție a Campionatului European de fotbal. UEFA works to promote, protect and develop European football.Leave a Comment

Ads
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts