Joc twister -

Joc Twister


Nu atinge covorasul cu nimic altceva decat cu mana sau piciorul. 35, 00 RON Joc Twister este un joc foarte distractiv si se poate juca in 2 pana la 4 jucatori, insa cu cu numarul participantilor creste joc twister cu atat jocul devine mai distractiv.Joc Twister este alcatuit dintr-o panza de plastic care sta intinsa pe podea si care contine 24 de cercuri dispuse liniar:. Quin embolic! Joc pentru 2 sau 4 jucatori Cat de mult te vei rasuci? Rasuceste-te si incurca-te, acum cu 2 miscari suplimentare. Joc pentru 2 sau 4 jucatori Joc Twister.Se joaca in 2 pana la 4 jucatori. Trebuie gratuită sa invarti acul si sa actionezi conform indicatiilor de pe panou. Continut:- 1 x Covoras- 1 x Ruleta- Instructiuni Dimensiuni covor cu buline: 140 x 170 cm.


! Nu atinge covorasul cu nimic altceva decat cu mana sau piciorul. Joc twister (30 oferte) Seteaza alerta. Rasuceste-te si incurca-te, acum cu 2 miscari suplimentare. Joc Twister Cat de mult te vei rasuci? Joc Twister este alcatuit dintr-o panza de plastic care sta intinsa pe podea si care contine 24 de cercuri dispuse liniar:. Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului joc twister la livrare, sizzling hott 77777 easybox, retur gratuit in 30 de zile si Instant Money Back Joc Twister: Se joaca in 2 pana la 4 jucatori. Joc Twister este alcatuit dintr-o panza de plastic care sta intinsa pe podea si care contine 24 de cer. Al passadís ens ensenyen a jugar al twister!


Twister este un joc care te innoada la propriu. Quin embolic! Trebuie sa invarti acul si sa actionezi conform indicatiilor de pe panou. Insa cu cat sunt mai multi participanti, joc twister cu atat jocul devine mai distractiv. Apasă acum pentru a juca Rabbit Twister.


Nu atinge covorasul cu nimic altceva decat cu mana sau piciorul. 6 culoare rosie; 6 culoare galbena; 6 culoare albastra; 6 culoare verde Joc Twister este un joc foarte distractiv si se poate juca in 2 pana la 4 jucatori, insa cu cu numarul participantilor creste cu atat jocul devine mai distractiv. Nu atinge covorasul cu nimic altceva decat cu mana sau piciorul. Rasuceste-te si incurca-te, acum cu 2 miscari suplimentar. Joc pentru 2 sau 4 jucatori Cumpara Joc Twister - Joc de societate pentru copii si adulti de la eMAG! Sorteaza Joc Twister joc twister dupa: Vizualizeaza ca: Afisare Lista Afisare galerie-56% Joc Twister - Joc de societate pentru copii si adulti.

Jocul este alcatuit dintr-o panza de plastic care sta intinsa pe podea si care contine 24 de cercuri dispuse liniar:. Adauga in cos -50%.Al passadís ens ensenyen a jugar al twister! Joc Twister.Se joaca in 2 pana la 4 jucatori. 89, 00 Lei 39, 00 joc twister Lei. Distractia este garantata cu un joc Twister in care va trebui sa dai dovada de multa flexibilitate si inventivitate pentru a te supune regulilor zarului colorat Joacă Rabbit Twister, jocul online gratuit pe Y8.com! Joc Twister 2 HasbroCine nu cunoaşte cel mai incitant joc de societate de îndemânare, pe Twister-ul extrem de popular.Jocul de societate clasică acum a fost. Insa cu cat sunt mai multi participanti,cu atat jocul devine mai distractiv Jocul este alcatuit dintr-o panza de plastic care sta intinsa pe podea si care contine 24 de cercuri dispuse liniar: 6 culoare rosie 6 culoare galbena 6 culoare albastra 6 culoare verde.Contine si o bucata de carton patrata, impartita in 4 sectiuni (rosu, galben, albastru.


Leave a Comment

Ads
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Latest Posts
1. Mai 2021
30. Oktober 2020
23. November 2018